[Update] Witte Xbox One gezien in webwinkel

[Orgineel bericht] Het lijkt er op dat Microsoft binnenkort de witte uitvoering van hun Xbox One gaat aanbieden in verscheidene webwinkels. Franse retailer Micromania plaatste een witte Xbox One-bundle in hun webshop.

Het blijkt bij Micromania te gaan om een bundle van een witte Xbox One in combinatie met de game Sunset Overdrive. Dit pakketje moet bij hen €399,99 gaan kosten.

Sony maakte recentelijk al aanstalten om hun witte variant van de PlayStation 4 op de markt te brengen, dus wellicht horen we meer over de witte tegenhanger van Microsoft op de Gamescom volgende week.

[Update] Een woordvoerder van Microsoft heeft aangegeven dat wij binnenkort een witte Xbox One in de schappen mogen verwachten. Een exacte datum is niet bekend. De witte Xbox One zal twee bundels krijgen. Een bundel met Madden NFL 15, en een bundel met de game Sunset Overdrive.

De Madden NFL 15-bundel zal $399,00 kosten. Deze Kinect-loze bundel bevat een digitale versie van Madden NFL 15 met drie 'Pro packs', voor het Madden Ultimate Team. De prijs voor de Sunset overdrive-bundel is nog niet bekendgemaakt.