Danser ontkent relatie met Jennifer Lopez

De Oekraïense danser Maksim Tsjmerkovski heeft geen relatie met Jennifer Lopez. "We zijn vrienden, niets meer", zegt de danser, vooral bekend van de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars, in de Amerikaanse krant New York Daily News. Lopez ontkende vorige maand al dat de twee een setje zijn, toch werden ze daarna weer geregeld samen gespot.

De 34-jarige Tsjmerkovski moet erg wennen aan de aandacht voor zijn liefdesleven. "Ik snap nu waarom het zo moeilijk is om in Hollywood een goede relatie te hebben omdat iedereen zich ermee bemoeit", legt hij uit. "Je moet heel sterk zijn en dan heb ik het niet over de liefde. Want ik ken mensen die heel verliefd waren maar dat werd door alle bemoeienissen compleet verpest."

Toch weet de danser dat alle aandacht voor zijn relatie met de zangeres niet het ergste is waar hij mee te maken kan hebben. "Mijn vrienden zijn jaloers op me. Ze zeggen: als dit jouw grootste probleem is, fijn voor je."

Lopez zag vorige maand haar relatie met danser Casper Smart na twee jaar stranden. Kort daarna werd al gefluisterd dat de 44-jarige zangeres voor de charmes van Tsjmerkovski was gevallen. Lopez is drie keer getrouwd geweest. In 2011 gingen zij en haar derde man Marc Anthony na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. Samen kregen ze een tweeling.