FOK!ker moet de gevangenis in

Paardlants zal de komende tijd op een kussentje moeten zitten. De welbekende FOK!ker draait namelijk vijftien dagen de bak in. Gelukkig gaat hij voor ons een dagboek bijhouden.

Donderdag vertelde Paardlants op het FOK!forum dat hij voor ruim twee weekjes op water en brood moet. Tijdens een ruzie op een terras gooide hij namelijk een colaflesje naar een Marokkaan die met een knuppel het terras kwam oplopen. De afstandsworp bleek raak, waarna de Mocro met een gat in zijn kop liep.

De beste man liet het er echter niet bij zitten, en deed aangifte. Paardlants moest hierop 30 uur schoffelen. Omdat de FOK!ker liever jonko's rookt dan zich inzet voor de gemeenschap, besloot  hij hier niet aan mee te werken. Ook de optie om in beroep te gaan, liet hij aan zich voorbijgaan.

Gevolg: Paardlants moet nu 15 dagen brommen. Vanmiddag om 16.00 uur zal hij zich 'volgevreten en stoned' melden op het bureau en zal hij 260 euro betalen. Dit omdat anders de straf met 21 dagen wordt verlengd.

FOK! wenst Paardlants veel sterkte toe. Gelukkig heeft hij beloofd voor ons een dagboek bij te houden. Deze zal hij in de tweede helft van juli publiceren.

Kijk Paardlants, zo raap je een zeepje op!