Fans zijn klaar met One Direction

Fans en de ouders van fans dumpen massaal kaartjes van hun favoriete band op internet. De reden hiervoor is kinderlijk simpel: de voormalige ideale schoonzonen hebben het lef gehad een heuse joint te roken. Schande!

Er zijn ook voorbeelden van meisjes die eerder nog slakkensporen voor de heren achterlieten, maar nu de felbegeerde tickets in de fik steken of verscheuren.

Voor de show in Manchester, aankomende zondag, zijn veel kaartjes opnieuw aangeboden, veelal voor de helft van de prijs. Ook Viagogo, een grote speler op de kaartenmarkt, merkt een duidelijke daling in de belangstelling voor de heren.

Het smetje op het blazoen komt One Direction duur te staan. Ouders zijn bang dat de boyband een verderfelijke invloed zal hebben op hun grut, vandaar dan ook dat ze alle moeite nemen om deze afgezanten van Satan buiten de invloedssfeer van hun oogappeltjes proberen te houden.

Tijdens de tour door Zuid-Amerika namen twee bandleden gezamenlijk een rokertje, met daarin volgens henzelf een 'illegale substantie'.


Doerakken zijn het.