De Boer: "Ik ga praten met Tottenham"

Frank de Boer heeft laten weten dat Tottenham Hotspur hem officieel heeft benaderd. De trainer wil na het seizoen een beslissing nemen. Dit heeft De Boer gezegd in een interview met de NOS"Ik ga praten en luisteren. Daarna laat ik mijn gevoelens spreken", aldus De Boer.  

De trainer van Ajax staat open voor een transfer naar Noord-Londen. "Ik wil iets toevoegen aan een club. Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu bijvoorbeeld doet. Monaco zegt me niets. Is al een gearriveerde club."

Tottenham Hotspur meldde zich drie weken geleden al bij Ajax. Louis van Gaal had de club toen laten weten af te zien van een overstap naar de club uit Londen. De Boer is sinds het najaar van 2010 in dienst bij Ajax. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2017. 

De Londense club ontsloeg eerder dit jaar de Portugese trainer André Villas-Boas na tegenvallende prestaties. Tottenham Hotspur onder leiding van trainer Tim Sherwood staat momenteel op de zesde plaats. De achterstand op koploper Liverpool bedraagt veertien punten en de club kan de Champions League vergeten. Sherwood heeft nog een contract voor één seizoen.