Nieuwe look voor Captain America

Tony Stark mag dan, sinds zijn meest recente film, al over de veertig verschillende Iron Man-pakken hebben versleten, Steve Rogers houdt ook wel van een verkleedpartijtje. In de drie films waarin hij tot nu toe te zien is geweest wisselt hij regelmatig van outfit, en ook voor film nummer vier zit er weer variatie aan te komen.

Veel is er niet van te zien, maar omstanders hebben bij de opnames voor Avengers: Age of Ultron in Seoul, Zuid-Korea een nieuwe outfit voor Captain America gespot. De outfit gaat qua kleur weer een beetje terug naar het kleurrijke uit zijn eerste films, nadat hij in The Winter Soldier begon met een meer serieuze en donkere outfit. De nieuwe outfit heeft weer wat bredere stukken rondom schouders en ellebogen en toont de verticale banen op de buik van de supersoldaat.

Nieuwe outfit voor Captain America
Nieuwe outfit voor Cap. Klik voor vergroting.

De Captain is ook uitgebreid in actie gespot en op video vastgelegd tijdens een actiescène bovenop een rijdende vrachtwagen. Joss Whedons excuusvideo van afgelopen weekend was blijkbaar niet geheel onterecht: de brug waar deze opnames plaatsvonden was volledig stilgelegd voor het reguliere verkeer.

De opnames voor de tweede Avengers-film zijn afgelopen maand gestart. Volgend jaar wordt de film verwacht in de laatste week van april.