Blondje met dikke tieten hersenloze sekspop

Blondie Bennett doet er alles aan om op haar grote voorbeeld Barbie te lijken. Niet alleen heeft de Californische blondine haar borsten vele malen laten vergroten, ook volgt ze therapie om hersenloos te worden.

Anderhalf jaar geleden zette de 38-jarige dame de eerste stap. Ze liet haar naam officieel veranderen in Blondie. Daarnaast heeft het voormalige fotomodel al meer dan 30.000 euro uitgegeven aan maar liefst vijf borstvergrotingen. Inmiddels is ze gezegend met een cupmaat 70K.

Momenteel heeft het blondje met de dikke tieten geen werk. Desondanks hoeft ze niet naar de Sociale Dienst, want ze wordt gesponsord door rijke lieden. Zij betalen grif geld voor sexy foto's van Blondie.

Verder doet de vrouw in kwestie alles om maar zo nep mogelijk over te komen. Ze laat zich geregeld bruin spuiten, wordt ingespoten met botox en laat haar lippen opvullen. Om de complete metamorfose naar Barbie mogelijk te maken, volgt ze therapeutische sessies om zo dom mogelijk te worden.

"Mensen snappen er geen reet van, maar ik wil dolgraag Barbie zijn", verklaart ze. "Ze maakt zich nergens druk om, en shopt de hele dag en is mooi. Ik heb al twintig sessies gevolgd en begin me al veel dommer te voelen."

Elke week gaat het domme blondje naar de hypnotiseur om naar eigen zeggen een 'hersenloze sekspop' te worden. En het begint te werken. "Onlangs heb ik drie uur rondgereden om het huis te vinden waar in ben opgegroeid. Ook wilde ik een vriend ophalen op het vliegveld, maar was vergeten of ik bij de aankomst- of vertrekhal moest zijn."


Nog te dom om te poepen...