Moslim probeerde homo's uit te roeien

De aanklacht die een brandstichter in Seattle, Amerika aan zijn broek heeft, gaat waarschijnlijk een kleine aanpassing krijgen. Het lijkt er namelijk op dat zijn motieven religieus gemotiveerd waren en hij tot doel had zoveel mogelijk homo's uit te roeien.

Begin van het jaar werd Musab Masmari gearresteerd nadat hij via beelden van een bewakingscamera geïdentificeerd werd als de man die op Nieuwjaarsavond een fikkie stookte in een nachtclub voor liefhebbers van hetzelfde geslacht. Nieuwe informatie leert dat een vriendje van Musab na de brand naar de FBI is gestapt. Deze informant maakte zich zorgen over bepaalde intolerante uitingen van Musab en nadat hij er lucht gekregen van had dat de hypermoslim een geweer aangeschaft had, besloot hij maar wat actie te ondernemen.

Musab heeft laten weten dat naar zijn mening homoseksuelen uitgeroeid dienen te worden en dat het wellicht een goed idee was om het heft in eigen hand te nemen.

Met deze aanvullende informatie maakt de relikneus een grote kans dat zijn daad wordt bestempeld als hate crime. Een misdaad die in Amerika een stuk beter wordt beloond dan brandstichting.