Katy Perry nog niet klaar voor kroost

Katy Perry vindt het nog te vroeg om aan kinderen te beginnen. "Ik ben daar nog niet klaar voor en ik wil ook niet zover vooruitkijken", zegt de zangeres in de Amerikaanse editie van Marie Claire.

Perry, die een relatie heeft met zanger John Mayer, wil in de toekomst wel graag een gezin. "Als ik voor een gezin ga dan wil ik me een tijdlang alleen maar op het moederschap richten." Haar ex-man Russell Brand wilde graag kinderen met Perry. "Ik wist dat als ik aan kinderen zou beginnen ik veel zou moeten opgeven. Ik wilde het wel, maar ik was er nog niet klaar voor."

De zangeres is naar eigen zeggen dolgelukkig met Mayer, met wie ze sinds vorig jaar een relatie heeft. "Hij is een fantastische partner", vindt Perry. "Ik was al heel lang fan van hem. Hij is briljant. We hebben een fantastische en volwassen relatie."

De 29-jarige zangeres en Mayer gingen eerder dit jaar wel kort uit elkaar. "Daardoor leerde ik dat ik eerst van mezelf moest houden voordat ik de liefde toe kon laten en bij me kon houden."

Katy Perry (Foto: Novum)
Katy Perry (Foto: Novum)