[Roddelcorner] Rafael ging ook vreemd & vliegende knuffels

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Latje trappen om de roze auto
Bij Swansea City dachten ze dat het leuk zou zijn als er bij het latje trappen wat meer op het spel zou staan dan alleen de eer. Dus werd er een prachtige auto aangeschaft voor de verliezer. Dat klinkt raar zou je denken, spelers uit de Premier League zijn toch dol op mooie auto's.....

Prachtig is in dit geval alleen relatief. Er is een roze Suzuki aangeschaft waar je als voetbalprof nog niet dood in gevonden wil worden. De verliezer van het wekelijkse potje latje trappen moet er vervolgens een week in rondrijden. Hoe 'graag' de spelers in het roze gevaarte willen rijden is wel duidelijk bij de eerste wedstrijd.

Latje trappen bij Swansea City om de prijsauto (Bron: YouTube)

De Sylvie-Rafael-Sabiasoap deel 2981756
Daar zijn we weer. Er is weer nieuws uit deze oneindige soap. Vorige week konden we nog berichten over de buitenechtelijke escapade van Sylvie, deze week is het de beurt aan Rafael. Hij zou ook een slippertje gemaakt hebben tijdens hun huwelijk. Rafael zou vreemd zijn gegaan met Nikkie Plessen. Dit alles gebeurde in 2011, korte tijd nadat Sylvie en Rafael opnieuw getrouwd waren in Las Vegas.

Het slippertje van de voetballer zou plaats hebben gevonden tijdens de bruiloftsfeest van styliste Danie Bles. Hij liep daar Plessen tegen het lijf en de twee hadden meteen een klik. Volgens een goede bron was Sylvie op de hoogte van het avontuurtje van haar man. "Natuurlijk. Ze is niet gek! Echt iedereen wist ervan. Het was de rest van het bruiloft ook het gesprek. Maar ik denk dat Sylvie zich schuldig voelde over haar vreemdgaan en het daarom maar heeft laten gaan."

Fans in auto op trainingsveld, Verbeek jaagt ze weg
Gertjan Verbeek is een hoop gewend maar wat hij begin deze week meemaakte sloeg alles. Zijn training bij FC Nürnberg werd ruw verstoord door twee fans in een auto. De in de clubkleuren geschilderde auto kwam met de klanken van het clublied uit de boxen zomaar het trainingsveld oprijden. Daar was Verbeek niet van gediend en dus zorgde hij ervoor dat de fans meteen weer vertrokken. "We wilden de spelers met onze muziek alleen maar een beetje opvrolijken", aldus de verjaagde fans.

Gekrompen topvoetballers
We kwamen een erg grappig twitteraccount tegen wat we jullie niet willen onthouden. Bij @ShrunkenFooty zie je vele voetbaltaferelen maar steeds is één van de topspeler gekrompen. Nog niet grappig? Je moet het zien.
twitter:

Het regent knuffelberen
Het gaat er vaak hard aan toe bij een ijshockeywedstrijd. Maar bij de Calgary Hitmen was het vooral knuffelen geblazen. Traditiegetrouw is er één keer in het jaar de 'The Hitmen's Teddy Bear Toss'. Alle fans nemen dan een teddybeer mee en gooien die na de eerste goal op het ijs. De 17.000 toeschouwers hadden deze keer maar liefst 25.921 knuffelberen meegenomen. De beren worden verdeeld onder diverse goede doelen.


De knuffelbeerregen (Bron: YouTube)

Voetballers gaan de politiek in
Carlos Valderrama en Kevin Hofland gaan de politiek in. Dat doen ze natuurlijk niet voor dezelfde partij. Kevin Hofland staat op de kandidatenlijst van de VVD in Brunssum voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Valderrama gaat zich kandidaat stellen voor een senaatszetel. Hij staat op de lijst van de U-partij, de partij van president Juan Manuel Santos. "Na zoveel wedstrijden gespeeld te hebben voor de Colombiaanse nationale ploeg, ga ik nu de beste wedstrijd van mijn leven spelen met de U-partij", aldus de blonde voetballer.

'Eddie the Eagle' maakt comeback
De Britse schansspringer Michael Edwards, beter bekend als Eddie the Eagle, heeft vandaag zijn comeback bekend gemaakt. Op nieuwjaarsdag zal hij zijn opwachting maken als voorspringer bij het Vierschansentoernooi in het Duitse Garmisch-Partenkirchen.

"Ik ben nog altijd in conditie. Als ik het wil doen, moet het nu gebeuren, voor ik er fysiek niet meer toe in staat ben. Het is niet roekeloos, want ik denk na over het risico en wat er allemaal fout kan gaan. Bij elke sprong, zowel de eerste als de laatste, ben ik altijd doodsbenauwd geweest. Wanneer ik daar boven op de schans sta, zal het zijn alsof ik nooit weg ben geweest." Aldus de Brit die in 1988 laatste werd bij het olympische schansspringen.

Toeschouwster knijpt Evra in de billen
Tijdens de wedstrijd van Manchester United tegen Tottenham Hotspur belandde Patrick Evra in de tribune. Een vrouwelijke fan zag haar kans schoon en kneep de back in de billen. En aan haar lach te zien vond ze het erg leuk.

De fan slaat haar slag (Bron: YouTube)