[Roddelcorner] Met de naakte weervrouw & Sylvie ging vreemd

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Weervrouw gaat naakt na plaatsing Frankrijk
Doria Tillier is oud-actrice en model en momenteel weervrouw bij de Franse televisiezender Canal+. Na het verlies van Les Bleus in de eerste wedstrijd tegen Oekraine (2-0) dacht ze niet dat het Franse elftal zich nog zou plaatsen voor het WK in Brazilië. In het programma Le Grande Journal zei ze het volgende over de beslissende return: "Als ze het redden, presenteer ik naakt!". Zo gezegd, zo gedaan. Frankrijk won vorige week met 3-0, wat genoeg was voor plaatsing, dus Tillier moest naakt.

De opnames zijn gemaakt in het plaatsje Poil (à poil is Frans voor naakt) en halverwege het filmpje zie je Tillier daadwerkelijk naakt. Hoewel de beelden vanaf grote afstand genomen zijn heeft ze zich dus wel aan haar woord gehouden.


Tillier presenteert het weer à poil (Bron: YouTube)

Kijken naar sport is gezond
Goed nieuws voor veel lezers van FOK!sport, het kijken naar sport op TV heeft een positief effect. Australische onderzoekers lieten een groep proefkonijnen kijken naar een televisiescherm waar ze eerst een landschap zagen en daarna iemand die aan het joggen was. Toen de jogger in beeld kwam steeg de hartslag van de TV-kijkers. Ook versnelde hun ademhaling en kwam de zweetproductie op gang, hetzelfde effect wanneer je zelf sport. Het effect was natuurlijk minder groot dan als je daadwerkelijk zou gaan rennen maar het is in ieder geval meer dan niks doen!

De Sylvie-Rafael-Sabiasoap deel 2981755
Vorige week pikten we de draad weer op in deze soap waar geen einde aan lijkt te komen. En dat laatste klopt, want ook deze week is er weer sappig nieuws. Deze week bekent Sylvie in de Privé namelijk dat ze in 2010 tijdens haar huwelijk met Rafael een affaire heeft gehad met KLM-piloot Balasz Vajta. De voormalige voetbalvrouw ontmoette de piloot in een moeilijke periode. Naar eigen zeggen kampte ze in die tijd met een groot minderwaardigheidscomplex.

Vajta en Meis ontmoetten elkaar tijdens een vlucht waar het meteen klikte. Na nog een ontmoeting in de lucht spraken de twee af een hapje te gaan eten. "Van het een kwam het ander en voordat ik het goed en wel besefte, waren we in een hotel en was het gebeurd. Ik was op zoek naar bevestiging dat er niets met mij aan de hand was." Aldus Sylvie in de Privé.

Nadat Rafeal van der Vaart e-mails van de twee ontdekte kwam er een eind aan de affaire. "We hebben uren en uren gepraat. En vooral ook veel gehuild samen. Ik vond het vreselijk om te zien wat het met hem deed. Op het moment dat hij tegen me zei dat we samen zouden gaan vechten, was de vraag alleen nog maar: hoe komen we hier uit?", vervolgt Sylvie. Zij en Rafael besloten na de ontdekking van de affaire toch samen verder te gaan en hun huwelijk proberen te redden. Dit wordt vast wel weer vervolgd.......

Mooie Hantuchová siert wederom kalender
Voor de derde keer brengt tennisster Daniela Hantuchová een kalender uit voor het goede doel. In 2011 en 2012 was de Slovaakse reeds te zien op een eigen kalender. Uiteraard koop je de kalender niet vanwege de mooie plaatjes maar omdat je een goed doel wil steunen. De opbrengst gaat namelijk naar House of Smile, een kinderziekenhuis in Cambodja dat zich inzet voor de strijd tegen HIV bij weeskin­deren. De kalender is te bestellen via tennis-warehouse.com.

Daniela Hantuchová tijdens de Olympische Spelen in Londen (WikiCommons/TwoWings)
Daniela Hantuchová tijdens de Olympische Spelen in Londen (WikiCommons/TwoWings)

Zlatan deelt cadeautjes uit
We weten niet of jullie het al op FOK!games gelezen hebben maar het is het hier vermelden zeker waard. Zlatan Ibrahimovic verraste zijn teamgenoten bij Paris Saint-Germain namelijk met een cadeautje vorige week. Iedereen kreeg een gelimiteerde en gepersonaliseerde versie van de Xbox One. Voor een foto en het hele bericht moet je bij onze collega's van FOK!games zijn: 'Zlatan geeft Zlatan weg'.

Ids en Anni verwachten nummer twee
Heugelijk nieuws voor Ids Postma en Anni Friesinger, de Duitse is namelijk wederom zwanger. Het stel heeft al één dochter, Josephine van twee. Friesinger vertelt in Bild dat het een grote verrassing was. "Dit was gewoon niet gepland. De natuur heeft het kennelijk zo gewild. We verheugen ons er enorm op".

De voormalige schaatsers hebben geen gebruikelijke relatie. Zo woont Ids in Friesland en Anni woont met hun dochter in Salzburg. Dat is voor het stel zelf echter totaal niet vreemd of lastig. "Heel ons leven zijn we nog nooit langer dan zes weken samengeweest, maar we hebben elkaar ook nooit langer dan tien dagen níet gezien. Dit leven is absoluut geen enkele belasting voor ons. Als we samen zijn hebben we alleen tijd voor elkaar." Vertelt Friesinger over de langeafstandsrelatie.

Bartina is boos
De vrouw van Ronald Koeman, Bartina, is boos! Na de verliespartij van de club van haar man tegen RKC plaatste de supporterssite fr12.nl een kritische ingezonden brief. Die brief viel niet in goede aarde bij mevrouw Koeman. Ze liet dan ook via Twitter weten wat ze van het schrijfsel vond.

Spektakel in de rolstoel
De stunts van de bekende skateboarders en skaters kennen we wel van de diverse filmpjes op TV en op YouTube. Waaghals Aaron 'Wheelz' Fotheringham laat echter zien dat het ook anders kan. Fotheringham is aan een rolstoel gebonden maar dat weerhoudt hem er niet van de meest waanzinnige stunts uit te halen.

Aaron 'Wheelz' Fotheringham showt een aantal van zijn waanzinnige stunts, soms gaat het ook mis (Bron: YouTube)