Zeven aanklachten tegen Badr Hari

Opperkopschopper Badr Hari hoeft zich donderdag niet te vervelen. Die dag verschijnt hij namelijk voor de rechter. Zeven aanklachten heeft deze sportman aan zijn broek.

De zwaarste aanklacht is dat hij opzettelijk Koen Everink van het leven wilde beroven.  Deze popie-jopie zakenman was iets te bijdehand tegen mevrouw Cruijff, de vriendin van Badr. Volgens het Openbaar Ministerie is het duidelijk dat de kickbokser zijn slachtoffer in het gezicht schopte, terwijl deze op de grond lag. Het OM legt dit uit als poging tot doodslag. Dit gebeurde allemaal tijdens de inmiddels beruchte editie van Sensation White.

Daarbovenop komt de aanklacht van mishandeling tegen dezelfde man. Dit drukt zich uit in het slaan, schoppen en het lijdend voorwerp als trampoline te gebruiken.

Verder mag de gevallen sportheld zich –verbaal- verdedigen tegen de bewering dat hij in Jimmy Woo (who? Een club in de Leidsedwarstraat te Amsterdam) een flying kick zou hebben uitgedeeld. Buiten de ring en zonder startgeld. De ontvanger zou hij hebben geslagen, mogelijk met een glas. Tevens maakte hij hier zijn reputatie als 'kopschopper' weer helemaal waar.

Het lijstje wordt gecomplementeerd met een in elkaar geslagen ex-vriendin, een gesloopt huis, een vechtpartijtje in (zeer ironisch) Cooldown, het testen van een boksbeugel in Blinq en een moedwillige aanrijding op de Albert Cuyp.