FOK! wat een weer... Iets meer bewolking

Goeiedag! Voor veel mensen is het prachtig herfstweer en het einde hiervan is nog lang niet in zicht. Wel komt er op vrijdag even een verstoring, maar zoals ik al eerder zei staat er inmiddels alweer een nieuw hogedrukgebied klaar.

Vandaag zien we al wat meer hoge bewolking verschijnen en lijkt de middag derhalve half bewolkt te gaan verlopen. Neerslag is echter nog niet aan de orde. Door de bewolking moet het kwik wel een graadje inleveren en ligt vanmiddag rond de 15 graden. De wind draait naar het zuidoosten, maar neemt niet of nauwelijks in kracht af.

Morgen en vrijdag is er sowieso meer bewolking. Wat betreft de neerslag hou ik wel een slag om de arm. Als je met zulke krachtige hogedrukgebieden te maken hebt dan willen storingen nog wel eens een stuk zwakker zijn dan dat het zich in eerste instantie laat aanzien. Op vrijdag zou er dan echt wat regen moeten gaan vallen, maar dat valt nu nog even te bezien. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik met een dooie mus blij word gemaakt. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 KL1

 Een waar sprookje! Zonsopkomst met de grondmist op de achtergrond. KlapMongeaul maakte een paar heel fraaie foto's!

KL2
De koeien zijn er haast onder verdwenen.

 KL3
Even later zag het er nóg mooier uit!

 Kl4
Petje af voor Klap, die zo vroeg opstaat!