Ellie Kemper in Sex Tape

Ellie Kemper is een actrice die we het beste kennen van haar rol als Erin Hannon in de serie The Office. Kemper, die eerder al op het witte doek te bewonderen was, in onder meer Get Him to the Greek, Bridesmaids en 21 Jump Street, heeft onlangs een rol gescoord in de film Sex Tape van regisseur Jake Kasdan.

Jason Segel en Cameron Diaz spelen de hoofdrol in deze film over een getrouwd stel die nieuw leven in hun relatie proberen te blazen door een ondeugende opname in de slaapkamer te maken. Tot hun grote schrik merken ze dat een kopie van de opname naar allerlei andere computers is verstuurd, waaronder die van Diaz' moeder en zelfs aan de postbode van het echtpaar.

Wat volgt is een waanzinnige race om de opnames weer terug te krijgen en om ervoor te zorgen dat mafketels, zoals de grote baas van een speelgoed bedrijf (Rob Lowe) en een porno baron (Jack Black), de opnames niet in handen krijgen. Het is niet bekend welke rol Kemper in de film zal spelen. Het scenario voor Sex Tape is geschreven door Kate Angelo. Segel, Diaz en Kasdan werkten eerder samen aan de film Bad Teacher. Sex Tape zal vanaf begin juli 2014 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn.