Juf doet 2 scholieren in 1 uur

De rechtbank van het Engelse Devon heeft vandaag Jennifer Philp-Parsons voor tweeënhalf jaar op water en brood gezet. De 45-jarige lerares heeft zich verschillende keren laten nemen door twee knaapjes van zestien. Tijdens een feestje nam ze zelfs beide jongens in slechts een uur tijd.

Philp-Parsons werd al snel de populairste docente van de jongens. Zo creëerde ze met behulp van een waterkoker en een broodrooster een huiselijke sfeer in de klas. Eenmaal bevriend met het duo, wilde de muzieklerares meer.

Zo organiseerde ze geregeld feestjes bij haar thuis. In mei werd een van de knapen dronken gevoerd. Terwijl haar echtgenoot nietsvermoedend boven lag te ronken, woonde het kereltje zijn juf beneden helemaal uit. De volgende ochtend nam de vrouw haar jonge minnaar en diens vrienden mee voor een ontbijtje op haar kosten.

Enkele weken later hield Philp-Parsons weer een feestje, waar het nodige aan alcohol werd geconsumeerd. Weer kwam het tot een heftige vrijpartij met haar leerling. Achteraf voelde hij zich genaaid, want hij bleek al een vriendin te hebben. Het kereltje ging met een vriendje naar buiten om eten te halen.

Dit gaf de geile juf de kans om nog een keer toe te slaan. Blijkbaar nog niet geheel bevredigd, wist ze een tweede knaap ervan te overtuigen met haar het bed te delen. Tijdens de seks werd het stel gestoord door de eerste knaap en zijn kameraad, waarna haar tweede slachtoffer niet terugkeerde.

Uiteindelijk kwam de hele zaak uit. De muzieklerares is tijdens haar werk op school in de boeien geslagen. Tijdens de rechtszaak heeft ze geen berouw getoond, waarop de rechter haar een celstraf van dertig maanden heeft opgelegd.