Bloedmooie juf (27) doet scholier (14)

Rachelle Gendron uit de Amerikaanse staat Massachusetts moest onlangs voor de rechtbank verschijnen. De 27-jarige lerares op een school in Fitchburg, die van Moeder Natuur een lekker lijf heeft gekregen, heeft namelijk een verhouding gehad met een 14-jarige leerling. Arme jongen.

De docente Seksuele Voorlichting en Verzorging kreeg eind vorig jaar een relatie met de knaap. In oktober reed ze zich driemaal op het ventje klaar. In januari werd ze nogmaals snoeihard genomen en twee maanden later werd ze nog een keer doorgesmeerd. Genoeg redenen om Gendron te ontslaan en vijfmaal aan te klagen wegens verkrachting.

Bewijs voor de seksrelatie is er genoeg. Aan Justitie de zware taak om de telefoon van het vermeende slachtoffer uit te pluizen. Hierin bevonden zich expliciete naaktfoto's van de geile juf. Het betreft hier kiekjes van Gendron 'in diverse stadia van uitkleden met blote tieten en genitaliën'.

De mooie lerares is op borgtocht vrijgelaten. De blondine, die alle aantijgingen ontkent, was vijf jaar werkzaam op North Central Charter Essential School. Als Gendron schuldig wordt bevonden, kan ze voor maar liefst vijftig jaar achter tralies belanden.

GendronKlik op het mokkel voor een filmpje!