Lerares (29) schaart schoolmeisje (16)

In het Texaanse Houston is ene Kelly Ann Garcia in de boeien geslagen. De 29-jarige lerares Engels heeft namelijk een seksrelatie met een 16-jarige scholiere aan de Hastings High School.

De relatie begon op 21 maart. Garcia haalde het tienermeisje op om naar Starbucks te gaan. In de koffietent bekende de schooljuf dat ze geil had gedroomd over het meisje.

Er gebeurde verder niets, maar een week later SMS'te de vrouw het schoolmeisje om te melden dat ze het had uitgemaakt met haar vriend. Ook liet ze weten dat ze verliefd op het tienermeisje. De volgende avond ontmoetten de twee elkaar weer en werd er vol passie met elkaar gezoend.

Een dag later ging het stel naar de seksshop. Hier werd een seksspeeltje gekocht, dat in het huis van Garcia werd betrokken bij het liefdesspel. De dagen erna bedreef het wellustige stel op vele manieren de verboden liefde.

Helaas kon het lesbische schoolmeisje haar mond niet dichthouden, en klapte uit de school. De directie werd ingelicht, en Garcia moest op het matje komen. De geile juf is per direct ontslagen, en wordt aangeklaagd wegens seksueel misbruik van een kind.

Met filmpje uiteraard, ter leering ende vermaeck