Puber damt bloedmooie juf (24)

Een 16-jarig kereltje uit het Engelse Exeter is een baas. Hij heeft zijn 24-jarige lerares natuurwetenschappen aan zijn sabbelsabel geregen.

Roseanna Langley moest gisteren voorkomen wegens seks met een minderjarige. Zij werd onlangs op heterdaad betrapt toen ze tijdens een romantisch weekendje in Londen met haar leerling was vastgelegd met een bewakingscamera.

Tijdens de zitting kwam naar voren dat de mooie blondine en haar vriendje maar liefst 1500 sms'jes met elkaar hadden uitgewisseld. Hieronder waren teksten als 'bind me morgen vast schatje, dat is zo geil' en 'ik hou ervan samen onze toekomst te delen lieverd'. Ook stuurde ze hem diverse naaktfoto's.

Vorige maand bekende Langley schuldig te zijn aan seks met een minderjarige. Desondanks werd ze eergisteren met het ventje betrapt in een auto.

Hoewel de lerares al twee keer eerder heeft gewipt met een andere minderjarige, toonde de rechter zich opvallend mild. Ze is veroordeeld tot acht maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Wel mag ze nog 180 uur schoffelen.