Red-Band trailer voor Plush

Er is een trailer verschenen voor Plush, de nieuwe film van regisseur Catherine Hardwicke. Waarom deze echter is geplaatst als een Red-Band trailer is ons een raadsel, er is namelijk weinig schokkends in het filmpje te zien.

In de film zien we Emily Browning in de rol van Hayley, een sexy rock artiest, wiens leven drastisch veranderd als haar broer en mede-bandlid door een overdosis om het leven komt. Nadat het album van haar band Plush flopt vind ze veel steun bij de nieuwe gitarist Enzo. Als de getrouwde moeder Hayley laat merken dat ze niet gediend is van de avances van Enzo komt ze tot ontdekking dat ze een man in haar leven heeft toegelaten met een zeer donker verleden, die een bedreiging vormt voor eenieder van wie ze houdt.

Plush is geregisseerd door Catherine Hardwicke, die we ook kennen van films zoals Thirteen (2003), Lords of Dogtown (2005) en de eerste film uit de succesvolle Twilight-reeks. In de film zien we dan ook een cast met onder meer Emily Browning, Cam Gigandet en Xavier Samuel in de belangrijkste rollen. Plush draait vanaf 13 september in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.


Waarschuwing: De Red-Band trailer voor Plush heeft een hoog Twilight gehalte!