Stormloop na seksoproep tienermeisje

Een seksadvertentie waarin een 14-jarig meisje uit Stockholm haar diensten aanbood, heeft een stortvloed aan potentiële klanten getrokken. Maar liefst 110 reacties kwamen er binnen, in slechts een paar dagen tijd. Helaas voor de rukkers bleek het te gaan om een nepadvertentie van een Zweedse radiozender.

"Hallo! Ik ben Emma, een 14-jarig meisje dat graag een zakcentje wil bijverdienen en mannen wil ontmoeten", zo stond er op de sekssite te lezen. "Veel ervaring heb ik niet, dus zul je me een handje moeten helpen. Ik ben een vrolijke, aardige en slanke brunette. Reageer snel!"

Goedkoop was het geile 'tienermeisje' echter niet. Voor aftrekken vroeg ze omgerekend €57,50, voor een pijpbeurt 115 euro en geslachtsgemeenschap moest zelfs 230 euro opbrengen. Verder voegde zij eraan toe dat ze in het bezit was van een metropas, zodat ze alle hoeken van Stockholm kon bezoeken.

Het liep storm na de advertentie. Slechts drie minuten na plaatsing kwam de eerste reactie binnen. Aan het einde van de week werd de advertentie verwijderd, maar toen bleken vijftig 'klanten' te hebben gebeld, dertig personen hadden ge-sms't en nog eens dertig kerels hadden gemaild.

Helaas voor hen bleek de seksadvertentie nep. Het betrof hier een actie van Sveriges Radio, die hiermee een reactie wilde uitlokken. In Zweden is seks met een persoon onder de 15 jaar namelijk streng verboden, maar hier zaten de reageerders niet mee.

Een van hen was 'Anders', die graag wilde toekijken als Emma moest plassen. Toen hij door de radiozender werd doorgezaagd, antwoordde hij dat seks met een minderjarige zou moeten worden gelegaliseerd. Zelf heeft hij er geen problemen mee als zijn minderjarige kinderen seks zouden hebben.