Kim Kardashian voor het eerst na bevalling gekiekt

Kim Kardashian is twee maanden na de geboorte van haar dochter voor het eerst gefotografeerd. De realityster, die op 15 juni beviel van North West, bracht met haar dochter en vriend Kanye West een bezoekje aan een medische kliniek. Entertainmentwebsite TMZ plaatste de foto's van het gezinnetje.

Van North heeft het publiek nog steeds geen glimp opgevangen. Het meisje werd woensdag vervoerd in een Maxi-Cosi, die bedekt was met een witte doek. Volgens geruchten zijn Kim en Kanye niet van plan foto's van hun dochter te verkopen aan de bladen. In plaats daarvan zouden ze binnenkort, à la Beyoncé en Jay-Z, via social media foto's van hun eerste spruit delen.

Sinds de geboorte houdt de 32-jarige Kim zich verscholen in het huis van haar moeder. Ingewijden fluisteren dat de realityster pas in de openbaarheid wil treden als ze haar zwangerschapskilo's kwijt is. Of dat een beetje lukt, is op de foto's die woensdag zijn genomen moeilijk te zien. Kim draagt een wijde spijkerbloes en verbergt haar befaamde achterwerk onder een om haar middel geknoopte trui.

Kim en Kanye gingen niet alleen met North naar de dokter, ook namen ze een nanny mee. Over de verzorging van 'Nori' doen tal van verhalen de ronde. Zo zou Kanye weigeren luiers te verschonen en zou de rapper de verzorging van zijn dochter zo veel mogelijk overlaten aan Kim.