Kesha wil videoclip maken in de ruimte

Kesha heeft haar zinnen gezet op een buitenaardse clip. De Amerikaanse zangeres is van plan een ruimtereis te maken om daar een muziekvideo op te nemen.

"Ik wil graag de ruimte in, ik wil daar een videoclip opnemen", doet de 26-jarige Kesha uit de doeken voor de camera van Novum Nieuws. "Ik wil de eerste popster zijn die een videoclip in de ruimte opneemt."

"Ik duik veel en als ik onder water ben, begeef ik me in een hele andere wereld. Dus ik kan er alleen maar van dromen hoe het in de ruimte zou zijn", legt ze uit. "Ik denk dat het heel inspirerend is om te zien hoe klein we eigenlijk zijn."

Het is niet Kesha's eerste opmerkelijke idee. Eerder dit jaar ontstond er ophef nadat ze haar urine dronk op tv. Het is voor zover niet bekend of ze bij het groepje beroemdheden hoort dat deze kerst deelneemt aan 's werelds eerste commerciële ruimtereis van zakenman Richard Branson. Justin Bieber, Angelina Jolie en Russell Brand hebben wel al een ticket op zak.

Kesha, bekend van hits als Tik Tok, We R Who We R en Die Young, gaf dinsdagavond een concert in Paradiso. Tijdens de show in de Amsterdamse poptempel deed de zangeres de nodige wenkbrauwen fronzen, door haar moeder te laten opdraven in een penispak.