Yolanthe laat Wesley woonplaats bepalen

Yolanthe Sneijder-Cabau spreekt geruchten dat zij een transfer van Wesley tegenhoudt tegen. "Onzin", vertelt de voetbalvrouw in Grazia over verhalen in Turkse media dat ze een overstap van haar man naar het Londense Chelsea blokkeert.

"Als je met een voetballer bent getrouwd, weet je dat die kans er twee keer per jaar in zit: in de zomer en de winter", vertelt Yolanthe over een eventuele transfer van Wesley, die sinds begin dit jaar bij de Turkse club Galatasaray speelt.

Over bij welke club Wesley speelt en dus ook waar het stel woont, bepaalt de voetballer. "Ik wil dat hij de keuze maakt die het best is voor hem. Het gaat er niet om welk land ik leuk vind, en of ik daar op het strand kan liggen of shoppen."

Volgens Yolanthe hangt haar geluk af van dat van Wesley. "Je kunt mij overal neerzetten, ik vind mijn weg wel. Maar als mijn man niet gelukkig is, of bij een club speelt waar hij niet optimaal kan presteren, ben ik ook niet gelukkig. Ik zal altijd voor Wesley en mijn leven met hem kiezen. Of dat nou in Istanbul, Rusland, Tokio of Engeland is."