Mel C verwacht gejank bij einde Spice Girls-musical

Mel C (oftewel: Sporty Spice) denkt dat ze het niet droog houdt als zaterdagavond de musical Viva Forever voor de laatste keer wordt opgevoerd. Wegens tegenvallende kaartverkoop valt na een halfjaar al het doek voor de Londense musical met liedjes van de Spice Girls.

Het vocht komt evenwel niet door de naaktfoto's van mede-Spice Girl Geri Halliwell: "Ik kijk zaterdagavond met trots naar de laatste opvoering van onze prachtige musical Viva Forever", twitterde de zangeres. "Het wordt emotioneel."

Haar collega Mel B (a.k.a. Scary Spice a.k.a. die een die een kind van Eddie Murphy heet) laat weten niet aanwezig te kunnen zijn bij de laatste voorstelling. "Ik wou dat ik erbij was!", aldus Mel B. Mel C antwoordde dat ze gemist zal worden. Door wie, is nog niet duidelijk.

In de musical zijn Spice Girls-'hits' als Wannabe en Spice up Your Life te horen. Het verhaal draait om leden van een meidenband die proberen door te breken. Na de première, waarbij alle Spice Girls aanwezig waren, werd Viva Forever door een groot aantal critici afgekraakt. Het stuk werd geschreven door Absolutely Fabulous-actrice Jennifer Saunders.

Voor de casual fans: Mel C is die engerd in het midden, Mel B is die met die tieten.Voor de casual fans: Mel C is die engerd in het midden, Mel B is die met die tieten.
Van die rosse circuleren naaktfoto's, nudge nudge, wink wink.