[Video] Alien begluurt slapend ventje

Ongemerkt houden vele aliens aardbewoners goed in de gaten. Meestal komen deze buitenaardse wezens hiermee weg, maar ditmaal is een onoplettende alien toch tegen de lamp gelopen. De gluurder is namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd, terwijl hij toekeek hoe een jongetje op de achterbank lag te slapen.

De alien is gefotografeerd tijdens een autorit in Florida. Een gezin reed onlangs over de 'Tropical Trial' in Melborne aldaar, toen ze plots pech kregen. Met een oververhitte motor werd het vehikel aan de kant gezet.

De kinderen begonnen uiteraard te jengelen, en men deed z'n best om hen een beetje rustig te krijgen. Ook wordt een foto genomen van een de kinderen, die op de achterbank prinsheerlijk lag te slapen.

Eenmaal thuis besloot het gezin de foto's eens te bekijken. Tot ieders grote schrik bleek op een van de kiekjes een alien zichtbaar te zijn, door de achterruit naar het kereltje zit te kijken. De fotograaf in kwestie gaat er prat op dat met de foto geen geintjes zijn uitgehaald. Sterker nog: het gezin is doodsbang geworden en durft nooit meer over de bewuste weg te rijden...

Ook aliens houden van kleine jongetjes...