Nieuwe Phoenix Wright dit najaar te downloaden

Het vijfde spel in de Phoenix Wright-reeks is dit najaar te downloaden voor Nintendo 3DS. Dat heeft uitgever Capcom bekendgemaakt. Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies draait om het oplossen van rechtszaken in en buiten de rechtbank. Het is de eerste keer dat een spel in de serie niet in de winkel komt te liggen.

Hoewel Dual Destinies in Europa alleen als downloadbaar spel verkrijgbaar zal zijn, komt het over twee maanden in Japan wel in de winkel te liggen. Waarom dit onderscheid wordt gemaakt, is niet bekend.

De nieuwe Phoenix Wright-game wordt voorzien van een hogere kwaliteit audio en tussenfilmpjes. De rekenkracht van Nintendo 3DS zorgt ervoor dat Capcom meer werk kan stoppen in de presentatie van het spel.

In Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies maakt de advocaat Phoenix Wright zijn terugkeer. Samen met zijn collega Apollo Justice moet onder meer een zaak ontrafeld worden rond de verwoeste rechtbank. Hierbij moeten spelers de verdachten ondervragen, gezichtsuitdrukkingen analyseren en bewijsmateriaal verzamelen en in de rechtbank presenteren.


Nieuwe Phoenix Wright dit najaar te downloaden