Patricia Paay denkt al aan volgend 'seksboek'

Patricia Paay weet al waar haar volgende boek over gaat: seks. De blondine, wier biografie vrijdag werd gepresenteerd, denkt dat mensen heel wat van haar kunnen leren. "Het is een beetje te gek geworden", vertelde Paay, die in haar biografie al onthulde dat seks met jongere mannen harder is, vrijdag in De Wereld Draait Door.

"Ik merkte dat mensen erg veel porno kijken. Dan zien ze dingen die leuk zijn voor de camera, maar die helemaal niet leuk zijn voor de vrouwen", vertelde Paay, die na haar scheiding van Adam Curry veel jonge vriendjes had. "Dan denk ik: bedrijven we nou de liefde of zijn we aan het gymmen of zo? Het wordt een soort work-out."

Volgens Paay zijn niet alleen de mannen veranderd. "De vrouwen zijn wat meer recht voor z'n raap en gaan op de mannen af. Dat was vroeger ook niet, je wachtte af." Eén tip die mogelijk in Paays nieuwe bundel komt, gaf de diva al weg. "Mannen denken dat ze zich in allerlei bochten moeten wringen, maar dat is helemaal niet zo. We houden best van een beetje warmte en genegenheid."