Puber verkracht door 4 vrouwen

In Canada is een puber verkracht door maar liefst vier vrouwen. Voor je nu 'Nice!' begint te roepen: de dames waren stuk voor stuk minstens negentig kilo.

De knaap liep het viertal naar eigen zeggen tegen het bevallige lijf in het nachtleven van Toronto. De dames boden hem na de gezellige avond een lift aan, waar de jongeman gretig van gebruikmaakte.

De tiener zat een poosje op de achterbank, toen hij tot zijn schrik besefte dat hij voorlopig niet thuis zo komen. Nee, de dikke SUV ging plotseling van de weg af waarna op een parkeerplek de handrem erop ging. Vervolgens vergrepen de botergeile dikkerds zich om beurten aan de arme drommel.

Toen de dames zich allemaal hadden klaargereden op de blanke sabel van de jongen, lieten zij hem achter op de parkeerplaats. Uiteindelijk is hij naar het politiebureau gestrompeld om aangifte te doen van verkrachting.

Volgens het slachtoffer waren de daders begin dertig jaar jong. Ze worden beschreven als minstens negentig kilo schoon aan de haak (per stuk) en ze waren zo'n 165 centimeter groot. Een van hen had een Brits accent en een tattoo van vleugels in haar nek.

Update 22.30 uur:

Dankzij Canadese media zijn we inmiddels meer te weten gekomen over de zaak. De Toronto Sun weet te melden dat het arme slachtoffer een knaap van 19 jaar oud is. De 'gezellige dikkerds' waren allen gekleed in zwarte, korte jurkjes (de horror!). Verder liepen ze op hoge hakken en droegen ze geen kousen.

De jongen heeft zich niet onder doktersbehandeling moeten stellen. Hoewel de zaak zeer ongebruikelijk is, kan de politie er niet om lachen. "De details zijn ernstig", zo laat de politie van Toronto weten. "Dit mag niet licht worden opgenomen."