2 vrouwen doen alles voor je kwakje

Mannen, het wordt momenteel ten strengste afgeraden om naar Zimbabwe af te reizen. Sinds kort zijn er twee vrouwen actief, die je bedwelmen om vervolgens seks met je te hebben. Het duo gaat over lijken om je zwemmertjes te oogsten.

Mashonaland West wordt momenteel geteisterd door twee bloedgeile vrouwen die inmiddels de 'Spermajaagsters' zijn gedoopt. De politie heeft inmiddels een incident bevestigd dat vorige plaatsvond op een industrieterrein in Chegutu.

In de avond van 29 maart liep een nietsvermoedende kerel in het industriegebied toen een zilverkleurige auto op hem afreed. Aan boord waren twee vrouwen en een man die hem een lift aanboden. Eenmaal binnen werd hem meegedeeld dat ze eerst nog wilden tanken.

Na het tanken ging het voertuig ineens van de weg af en werd de arme drommel geblinddoekt. Hij werd uitgekleed en men dwong hem een onbekend goedje te drinken. Ondanks dat hij hiervan suf werd, was zijn paarsgepunte lans in vol ornaat. Hierop reden de twee dames zich om beurten klaar op zijn kloppende roede.

Het drietal drukte hem op het hart om vooral geen aangifte te doen. Even later kwam het slachtoffer weer bij bewustzijn en liep naar de politie. Volgens de politie zijn de laatste tijd meer lifters het slachtoffer geworden van de geile dames.