'Lohan wil medicijn gebruiken in afkickkliniek'

Lindsay Lohan heeft een voorwaarde gesteld aan haar verblijf in een afkickkliniek. De 26-jarige actrice, die vorige maand aan de rechter beloofde naar een gesloten afkickkliniek te gaan, wil naar verluidt het medicijn adderall blijven gebruiken.

Ingewijden vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat Lohan al jaren niet zonder het medicijn kan, dat vaak wordt gebruikt tegen ADHD. Ze zou het al jaren dagelijks gebruiken.

Volgens TMZ heeft Lindsay er moeite mee een geschikte kliniek te vinden om zich op te laten nemen. Zo zouden er weinig gesloten afkickklinieken zijn die de getroebleerde actrice zouden willen aannemen. Ook zijn er nauwelijks verblijven die aan de eisen van Lohan voldoen.

De actrice kwam weer in de problemen omdat ze vorig jaar na een aanrijding heeft gelogen tegen de politie, terwijl ze nog te maken had met voorwaarden uit haar proeftijd. Lohan sloot een deal met justitie en wist een celstraf te ontlopen. Lindsay, die kampt met verschillende verslavingen, laat zich onder meer negentig dagen opnemen in een afkickkliniek.