[Ligue 1] PSG verslaat Marseille, debuut Beckham

Paris Saint-Germain heeft in Ligue 1 uitstekende zaken gedaan door concurrent Olympique Marseille met 2-0 te verslaan. De thuisploeg kwam in Parijs al na elf minuten op voorsprong, toen Nicolas N'Koulou een schot van Lucas Moura van richting veranderde. Doelman Steve Mandanda werd daarmee door zijn eigen speler op het verkeerde been gezet: 1-0. Kort na rust verzuimde Mathieu Valbuena de gelijkmaker te noteren voor Marseille.

Paris Saint-Germain ging uiteindelijk zeer effectief met de scoringskansen om, want ook het tweede schot op doel leverde een doelpunt op. In blessuretijd besliste Zlatan Ibrahimovic het duel met zijn 22e competitietreffer van het seizoen. David Beckham, die geen basisplek had, mocht in het laatste kwartier zijn debuut maken.

In Ligue 1 heeft PSG nu een gat van acht punten geslagen met Olympique Marseille, dat nu derde staat. Nummer twee Olympique Lyon staat drie punten achter de Parijse koploper.