Resident Evil 6 krijgt nieuwe multiplayer

De Xbox 360-versie van Resident Evil 6 heeft drie nieuwe multiplayermodi gekregen. Of deze timed-exclusief zijn voor Xbox 360 is niet bekend.

De drie modi zijn:

  • Predator: In een serie snelle rondes spelen maximaal zes spelers om de beurt als de Ustanak met volledige toegang tot zijn wapens, terwijl de anderen proberen niet gevangen of gedood te worden. De menselijke spelers scoren punten voor succesvolle aanvallen, maar verliezen punten als ze gevangen of gedood worden. De wedstrijd is voorbij als alle spelers als de Ustanak hebben gespeeld. De deelnemer met de meeste punten wordt dan aangewezen als winnaar.
  • Survivors: een deatchmatch modus. Net als in Predator zul je strijden om de hoogste score, maar zodra een speler wordt gedood, respawned deze één van vijanden. Door een andere menselijke speler te doden veranderenz e weer terug als een van hun team. Een modus voor twee tot zes spelers.
  • Onslaught: combo's maken is belangrijk in deze modus voor twee spelers waarbij iedere speler golven tegemoetkomende vijanden moet overwinnen. Wanneer een speler een combo-keten kan maken worden vijanden richting de menselijke tegenstander gestuurd.

Elke modus kost 320 Microsoft Points. Een bundelpack met alle nieuwe modi kost 720 Microsoft Points op de Xbox LIVE Marketplace.