Schud FIFA 13 met de Wii U

EA Sports zorgt voor een FIFA 13 op de Wii U en daar is vandaag meer informatie over vrijgegeven, samen met screenshots en cover.

De Wii U-versie van FIFA 13 bevat dezelfde Player Impact Engine, HD-graphics en meer dan vijfhonderd officiële clublicenties. Je kunt samenspelen in het Coöp-speltype, waarbij één persoon de manager is en maximaal vier anderen de spelers besturen. Door de drie nieuwe manieren van spelen kunnen spelers van allerlei niveaus het tegen elkaar opnemen.

Dankzij de interactieve radar op de GamePad van de Teammanagement-functie kun je spelers aanvallende of verdedigende loopacties laten maken.

Met de touchscreenbesturing kun je in een handomdraai van tactiek veranderen, een ander spelsysteem kiezen of spelers wisselen. In de functie Wedstrijd beheren roep je spelers aanwijzingen toe vanaf de zijlijn en geef ze een peptalk tijdens de rust. En bekijk wanneer je maar wilt de statistieken van de wedstrijd of van afzonderlijke spelers.

Je kunt het touchscreen van de GamePad voor je houden en er doorheen kijken om vrije trappen en strafschoppen te richten, de bal effect te geven en op het doel te schieten. Schud met de GamePad om Touchscreen Schieten te activeren.

FIFA 13 voor Wii U komt 30 november uit.

FIFA 13 FIFA 13

FIFA 13 FIFA 13

FIFA 13 FIFA 13

Packsht FIFA 13 Wii U