'Lindsay vraagt vader om hulp na ruzie met moeder'

Lindsay Lohan heeft de hulp van haar vader ingeroepen na de uit de hand gelopen ruzie met haar moeder. Lindsay en Dina Lohan vlogen elkaar woensdagochtend in de haren in New York, de politie moest de vechtende dames uit elkaar halen.

Lindsay zou tegen haar vader, met wie ze al jaren een moeizame band heeft, hebben gezegd dat ze door haar moeder werd gekidnapt. "Ze is verslaafd aan cocaïne", zegt de 26-jarige actrice. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op een opname van het gesprek tussen vader en dochter.

De ruzie tussen moeder en dochter zou over geld zijn gegaan. Lindsay zegt dat ze haar moeder veertigduizend dollar gaf, die Dina nodig zou hebben om haar huis niet kwijt te raken. Toen Lindsay vroeg wanneer ze haar geld terug kreeg, zou Dina door het lint zijn gegaan.

"Ze zegt verschrikkelijke dingen tegen me", klaagt Lindsay bij haar vader. "Ze zegt dat ik gek ben en voor haar niet meer besta. Ze is net de duivel." Aan de ruzie met haar moeder zou Lindsay een grote wond aan haar been over hebben gehouden.