FOK! wat een weer...Later meer bewolking.

Goedemorgen! De dag start vandaag nog met veel zon, maar in de loop van de dag zal de bewolking gaan toenemen en in het zuiden van het land kan hier ook wat regen uit gaan vallen. Deze regen lijkt echter niet verder naar het noorden te gaan trekken. Grote hoeveelheden verwacht ik overigens niet en in een groot deel van het land zal het vandaag dus een droge dag gaan worden.

In het noorden van het land zal de zon nog lange tijd blijven schijnen en neemt de bewolking pas aan het einde van de dag toe. De middagtemperatuur loopt op naar ongeveer 14 graden. De wind draait in het zuiden naar een oostelijke richting, maar in het noorden van het land komt er een zuidwestelijke wind te staan. Deze wind zal weinig voorstellen en is slechts zwak tot matig. Ook de komende dagen is het rustig en droog weer. Pas tegen het einde van de week lijkt de kans op regen weer iets groter te gaan worden. Wel erg nat en fris is het in Scandinavië en ook op de Azoren is het nog steeds flink nat. Restanten van de oude orkaan Nadine zorgen daar nog steeds voor goed gevulde regenmeters.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Prachtig weerRico genoot gisteren van het mooie weer op het Veersemeer.