Ex-vrouw Hulk Hogan in de boeien geslagen

Terwijl Hulk Hogan met een sekstape worstelt, zit zijn ex met hele andere dingen in haar maag. Linda Hogan is donderdag gearresteerd wegens rijden onder invloed, vertellen politiebronnen aan entertainmentwebsite TMZ.

Linda, die met Hulk en hun twee kinderen te zien was in de realityshow Hogan Knows Best, werd van de weg geplukt in Malibu. De blondine werd 's nachts in de boeien geslagen en achter tralies gezet, na het betalen van een borgsom van vijfduizend dollar mocht ze weer gaan.

Op het bureau bleek dat Linda nog dieper in de problemen zit. De 53-jarige zat namelijk met een verlopen rijbewijs achter het stuur. Haar woordvoerder zegt bovendien dat Linda aanvankelijk aan de kant werd gezet omdat ze te hard reed.

De blondine zelf zegt dat ze niet te veel had gedronken. Bij monde van haar woordvoerder laat ze weten dat ze op een lege maag een glas champagne had gedronken. Het effect van de alcohol zou versterkt zijn door antibiotica die Linda gebruikt.

Het huwelijk van Hulk en Linda Hogan strandde in 2007 na 24 jaar. Beide voormalige echtelieden zijn inmiddels weer gelukkig in de liefde. Zowel Hulk als Linda heeft een veel jongere partner gevonden. Hulk dreigde vrijdag nog met een rechtszaak tegen een website die een sekstape van de worstelaar plaatste.