The Walking Dead dit najaar in de winkel

Het vijfdelige horroravontuur The Walking Dead wordt voor de feestdagen in de winkel verwacht. Dat heeft gamebedrijf Telltale dinsdagochtend bekendgemaakt. In de Verenigde Staten is de game 4 december te koop. Een Europese datum moet nog genoemd worden. De kans dat Sinterklaas het spel in een schoen kan stoppen, lijkt gering.

De gamestudio werkt aan de afronding van de vierde en vijfde aflevering. Ze worden als download aangeboden voordat de vijf episodes samen op een schijfje worden gebundeld. De afleveringen zijn tegen betaling te downloaden via de website van Telltale, de gamedienst Steam of de online winkels van de Xbox 360 en PlayStation 3.

The Walking Dead komt vervolgens alleen in de winkel te liggen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De pc-versie van het spel komt niet in het schap.

Het horroravontuur The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen, naar aanleiding van het succes van de gelijknamige televisieserie. Van het spel, dat spelers per aflevering kunnen kopen of in een keer voor het hele seizoen, zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht.


The Walking Dead dit najaar in de winkel