Lohan pissig over 'voorkeursbehandeling' Bynes

Lindsay Lohan is niet blij met het gedrag van haar collega-actrice Amanda Bynes. Niet omdat Lindsay zich zorgen maakt om Amanda, die dagelijks het nieuws haalt met escapades op de weg, maar omdat Lohan zich benadeeld voelt.

"Waarom moest ik de gevangenis in terwijl een Nickelodeon-sterretje totaal niet wordt gestraft", twitterde Lohan. Lindsay werd in 2007 gearresteerd toen ze met een slok op achter het stuur kroop. Vervolgens lukte het de inmiddels 26-jarige niet om zich aan de voorwaarden van haar proeftijd te houden, waardoor ze meerdere malen achter tralies en in afkickklinieken belandde.

Bynes maakt het al maanden bont achter het stuur. De eveneens 26-jarige actrice zou in april met een borrel op hebben gereden, maar dat ontkent ze. Vervolgens sloeg Bynes op de vlucht na verschillende aanrijdingen en scheurde ze al blowend door Los Angeles.

Begin deze maand verloor Bynes haar rijbewijs, maar dat houdt de wegpiraat niet tegen. De actrice is zondag weer gepakt op rijden zonder geldig papiertje, waardoor ze haar auto kwijt is. Haar BMW, waarin Bynes volgens geruchten ook geblinddoekt in reed, is in beslag genomen door de politie. Wederom werd Bynes, die over anderhalve week voor de rechter moet verschijnen, niet gearresteerd.