Wegpiraat Amanda Bynes weer staande gehouden

Amanda Bynes is wederom in aanraking gekomen met de politie. De Hairspray-actrice werd zondagavond staande gehouden, omdat ze zonder licht reed. Dit berichten verschillende Amerikaanse entertainmentmedia. 

Bynes kwam er dit keer goed vanaf met enkel een waarschuwing. Dit incident kan echter nog een vervelend staartje krijgen, want de actrice is niet meer in het bezit van haar rijbewijs. 

Haar rijbewijs werd vorige week ingetrokken nadat ze haar zoveelste overtreding maakte op de weg. Een advocaat laat entertainmentzender E! weten dat de Amerikaanse politie de actrice alsnog kan laten vervolgen voor het rijden zonder rijbewijs. Bynes zou dan weleens een gevangenisstraf boven het hoofd kunnen hangen. 

Eind deze maand moet Bynes aan de rechter een verklaring geven omtrent haar roekeloze rijgedrag. De actrice werd in april aangehouden wegens rijden onder invloed. Bynes ontkende echter stellig alcohol te hebben genuttigd en vroeg de Amerikaanse president Barack Obama zelfs om de betrokken politieagent te ontslaan. Ze nam daarnaast meerdere malen de benen na aanrijdingen. 

Wordt ongetwijfeld vervolgd.