FOK! wat een weer...Zon

Goedemorgen! Afgelopen nacht ontstonden er mistbanken, maar deze losten snel op. En nadat we eerst veel zon hebben gehad, neemt de bewolking later op de dag toe. Tot de avond zal het wel overwegend droog blijven, maar daarna is er kans op een klein beetje regen. Het gaat ook een vrij warme dag worden met in Limburg mogelijk 25 graden.

Langs de kust en op de Wadden is het met 20 graden iets frisser. De wind weet geen vaste richting te kiezen en zal ook niet veel meer voorstellen dan kracht 2 tot 3. Ook de komende dagen is het aanhoudend rustig. De wind zal wel wat bijdraaien naar het noorden toe, zodat het wel frisser gaat worden. Met 18 graden is het wel bekeken, maar eigelijk is dat perfect weer om lekker buiten te sporten of te wandelen. Neerslag valt er ook verder niet meer.

Wat viel er wel op? Gisteravond viel er in in Middelburg zowaar nog 5 mm. Een piepklein buitje bleef er enige tijd stilhangen. Verder zoals verwacht bijzonder slecht weer rondom Italie en Malta. Op Malta zelf viel binnen een kwartier 60 mm. Stellen onze buien nauwelijks wat bij voor! Verder krijgt IJsland morgen een zware storm en in Las Vegas (wie komt er niet) heeft het zelden zoveel geonweerd als in deze maand.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

In het vliegtuigPeter Havinga zat in het vliegtuig en zag deze mooie luchten.