Nieuwe trailer komedie The Campaign

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komedie The Campaign. De film, met Will Ferrell en Zack Galifianakis in de hoofdrollen, verschijnt eind augustus in de bioscoop.

The Campaign wordt geproduceerd door Jay Roach, meest bekend van de Austin Power-films en Meet the Parents. In de film is Cam Brady (Will Ferrell) al jarenlang congreslid voor North Carolina. Hij heeft geen enkele concurrentie tijdens verkiezingen. Dit verandert wanneer een club van puissant rijke ondernemers een eigen kandidaat naar voren schuiven, de naïve Marty Huggins (Zack Galifianakis). In eerste instantie lijkt Huggins niet op te kunnen tegen de charismatische Brady, maar er ontwikkelt zich toch een heftige verkiezingsstrijd.

Op 10 augustus gaat de film in de Verenigde Staten in première, eind augustus draait hij in de Nederlandse bioscopen. Dus zowel de Amerikaanse presidentskandidaten Barack Obama en Mitt Romney als onze Nederlandse politici kunnen nog wat lessen trekken uit The Campaign. In de trailer is vast te zien dat het per ongeluk slaan van een baby electoraal niet handig is.