Badr Hari: ik heb niet gevochten bij Sensation

Badr Hari zegt niks te maken te hebben met een knokpartij tijdens Sensation. De kickbokser werd op Crimesite door een 'betrouwbare bron' beschuldigd van het zwaar mishandelen van een bezoeker tijdens het evenement in de Amsterdam Arena.

"Ik heb niets gedaan, helemaal niets", vertelt Hari aan De Telegraaf. "En ik weet ook nergens van. Maar het is in Amsterdam nu al zover dat als ik langs de Arena rijd en binnenin gebeurt wat, dat ik het dan wel zal hebben gedaan."

De kickbokser woonde het dansfeest samen met zijn vriendin Estelle bij in de skybox van een vriend. Toen vlakbij commotie ontstond, besloot hij op te stappen. "Wij zijn weggegaan. Toen ik merkte dat er ellende was, was dat voor mij het teken om te gaan. Zo ben ik."

Hari vindt de beschuldigingen vervelend voor zijn geliefde Estelle, die onlangs bekendmaakte te willen scheiden van Ruud Gullit. "Ze heeft al zo veel over zich heen gekregen de laatste weken. Ik ben er echt door aangedaan. Het is onrecht. Puur onrecht."

Hari raakte meermaals in opspraak. In 2006 werd hij veroordeeld tot een celstraf wegens mishandeling van de buren van zijn ex-vriendin. In 2010 werd hij gezocht voor mishandeling van een portier in Amsterdam met drie medeplichtigen.