Releasedatum Street Fighter x Tekken DLC

Capcom heeft laten weten dat de DLC voor de vechtgame Street Fighter X Tekken op 31 juli uitkomt. De DLC bevat twaalf nieuwe vechters. De content kost voor de PlayStation 3 19,99 euro, terwijl de Xbox 360-gamers 1600 Microsoft Points moeten neerleggen. 

Met deze nieuwe vechters erbij zitten er totaal 50 personages in het spel. De nieuwe personages zijn: Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy, Sakura, Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars Alexandersson en Lei Wulong.

In de herfst komt de game ook uit voor de PlayStation Vita. Wie de game snel koopt heeft kans de downloadable content er meteen bij te krijgen, want Capcom heeft aangegeven dat bij de eerste lading van de games de code voor de DLC er meteen bijzit. Ook krijg je bij preorders bij bepaalde winkels alternatieve outfits voor de twaalf nieuwe personages.

Alle downloadable content voor de game kan gedeeld worden tussen de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Koop je dus later de Vita-game, dan kun je de DLC die je voor je PlayStation 3-versie hebt gekocht, daar ook gebruiken.