Castaignos keert niet terug bij Feyenoord

Luc Castaignos keert niet terug bij Feyenoord. De aanvaller van Internazionale mag van zijn club niet terugkeren naar Rotterdam. De geboren Schiedammer mag niet op huurbasis vertrekken uit Milaan. De club wil hem alleen verkopen of verhuren aan een Italiaanse club.

"Ik had graag op huurbasis naar Feyenoord gegaan. Het is jammer dat ik de club niet kan helpen", vertelde de jongeling aan SkySports. "Van Inter mag ik alleen verhuurd worden aan een andere club uit de Serie A, maar in Italië wil ik alleen voor Inter spelen. Nu moet ik dus vertrekken. Inter zal me helpen bij een transfer. Ik kan niet ontkennen dat ik verdrietig ben, maar zo zit de voetballerij in elkaar. Ik wil de fans graag bedanken die mij gesteund hebben in het moeilijke jaar dat ik heb gehad. Het spijt me dat ik mijzelf niet heb kunnen bewijzen."

Castaignos verliet Feyenoord afgelopen zomer voor een avontuur in de Italiaanse Serie A. Hij tekende voor vier seizoenen. Hij speelde zes keer in de hoofdmacht en trof één keer doel.