Octomom vraagt faillissement aan

Nadya 'Octomom' Suleman heeft maandag in Los Angeles faillissement aangevraagd. De 36-jarige moeder van veertien kinderen moet nog tussen de vijfhonderdduizend en een miljoen dollar betalen terwijl ze vijftigduizend dollar op haar bankrekening heeft staan.

"Ik heb dit jaar een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen en dit is er een van", zegt Suleman in een verklaring aan entertainmentzender E! Ze beviel in 2009 van een achtling toen ze al zes kinderen had. "Maar ik moet doen wat het beste is voor mijn kinderen en ik heb behoefte aan een nieuwe start."

Vorige week oordeelde de kinderbescherming dat er geen aanwijzingen zijn dat Octomom haar kinderen verwaarloost. Eerder stapte haar kapster met foto's naar de politie waarop te zien zou zijn dat Suleman haar kinderen slecht behandelt. Zo zou ze haar kroost opsluiten door een stoel tegen de deur te zetten.

Volgens diverse media heeft Suleman wel een manier gevonden om haar schulden af te betalen. Ze zou plannen hebben om in een pornofilm te spelen. Eerder gaf Suleman aan nooit iemand te zoenen of aan te raken voor geld, daarom zou ze in de video zichzelf bevredigen.