Sylvie van der Vaart ontroerd door cadeau broer

Sylvie van der Vaart werd op haar 34e verjaardag verrast door een bezoek van haar broer en een paar vrienden. Haar broer Daniël gaf haar een speciaal presentje. "Mijn broer had een heel bijzonder cadeau: het geurtje dat mijn oma altijd droeg", zegt de presentatrice in haar column in Grazia.

Eerder was Van der Vaart ook al 'tot tranen geroerd' toen Daniël haar een filmpje van de verjaardagsode van Händel stuurde. "Dat bracht herinneringen aan vroeger naar boven, omdat mijn broer thuis altijd opera draaide."

Sylvie was haar broer erg dankbaar voor zijn cadeau en het feit dat hij voor haar verjaardag naar Londen was gevlogen. "Ik hield die dag niet op met het knuffelen van mijn broer: hij is echt mijn alles." Ook Rafael heeft zijn vrouw erg verwend. "Een suite in mijn favoriete hotel, taartje gegeten en champagne erbij."

De presentatrice vindt het raar om te bedenken dat ze op 13 april 34 is geworden. "Het leven gaat snel, het is onvoorstelbaar dat ik nu alweer 34 ben." Toch heeft ze geen moeite met ouder worden. "Ik ben dankbaar voor elk kostbaar jaar dat ik ouder mag worden."