FOK!filmtips van de dag: The Sum Of All Fears

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Het is vananvond een mager aanbod wat films betreft. Okee, Spider-Man 3, van Sam Raimi, is te zien op Veronica om 20.30 uur maar we mogen er toch van uit gaan dat een echte filmliefhebber deze al minstens één keer heeft gezien.

Spider-Man 3

Op Net5 op hetzelfde tijdstip de thriller Murder By Numbers, met onder meer Sandra Bullock en Ryan Gosling. Extreem voorspelbare film, over een tweetal studenten die denken de perfecte moord te hebben gepleegd, waar veel meer van te maken was geweest.

Murder By Numbers

Op Veronica tenslotte om 23.30 uur de actiefilm The Sum Of All Fears. Een zeer aangename actiefilm, gebaseerd op een boek van Tom Clancy en dan weten de liefhebbers het wel. Regisseur Phil Alden Robinson maakte er een spannende film van met onder meer Ben Affleck en Morgan Freeman. The Sum Of All Fears is de FOK!filmtip van de dag!

The Sum Of All Fears

Veel kijkplezier.