Dark Souls op 24 augustus voor pc

Namco heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de pc-versie van Dark Souls. Deze 'Prepare to Die'-editie zal vanaf 24 augustus beschikbaar zijn en nieuwe content bevatten. Zo zien we in de trailer een paar nieuwe bazen en gebieden. Ook is bekend dat de pc-versie Games for Windows Live zal gebruiken.

[Update] Er is wat nieuwe informatie aan het licht gekomen over de pc-versie. Het ziet er naar uit dat er minstens drie nieuwe bazen zullen zijn: Artorias the Abysswalker, Chimera of Tomb en Black Dragon. Er zijn ook alvast twee nieuwe gebieden bevestigd, Oolacile Tomb en Old Ruins. Er zullen ook nieuwe wapens en uitrusting te bemachtigen zijn. Nieuwe NPC's, waaronder Hawkeye Gough, zullen ook van de partij zijn, alsmede nieuwe vijanden zoals de Abyss Guard en Chained Prisoner.

Ook zal er een nieuw matchmaking-systeem komen voor 'vlugge co-op en PVP'. Een kritiekpunt van het origineel was dat het online-systeem niet vlekkeloos werkte en het moeilijk, zo niet onmogelijk, was om met vrienden te spelen. Hopelijk wordt dit aangepakt.