Dark Souls-petitie trekt aandacht Namco Bandai

Internetpetities staan niet bekend om hun doeltreffendheid. Maar als je internetpetitie na één week al voorzien is van ruim 66.000 handtekeningen is er de kans dat het begint op te vallen. Het is Namco Bandai opgevallen dat veel pc-gamers inderdaad zitten te wachten op Dark Souls.

Vorige week opperde een Namco-vertegenwoordiger het idee om een petitie op te starten om Dark Souls ook naar pc te krijgen. Deze petitie werd gestart en er werd massaal gereageerd. Zo massaal dat een admin op het forum van Namco Bandai het volgende bericht heeft gepost:

Damn you are amazing!

I honestly wasn't expecting such a massive support. My boss(es) even came to talk to me about this, after it explodes all around the world. If you wanted to have the attention of Namco Bandai Games, now you have it.
The future is in your hands, and I hope you will keep supporting this.

I make a personal objective to make sure every relevant people in Namco Bandai Games is in touch with this formidable effort.

Of Dark Souls daadwerkelijk naar pc gaat komen is dus nog onduidelijk, maar Namco Bandai heeft in ieder geval door dat er voldoende animo voor er is. Wil je dat Dark Souls naar pc komt en heb je nog niet getekend? Dan is de petitie hier te vinden.