Van Kooten naast Van Houten in Alles is Familie

Kim van Kooten speelt naast Carice van Houten in de komedie Alles is Familie. Dat maakte distributeur A-Film donderdag bekend. Vorige week verklapte Willeke Alberti al naast Van Houten een rolletje te hebben in de romantische komedie.

De makers noemen Alles is Familie het 'vileine zusje' van Alles is Liefde, waarin Van Houten ook de hoofdrol speelde. De personages in de film over familie zijn nieuw en hebben allemaal andere doelen in het leven.

Van Houten speelt Winnie die heel graag een kindje wil, maar haar man is druk bezig dichter bij zijn gevoel te komen. Zijn broer Charlie wil geen verantwoordelijkheden en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. De vader van de familie zoekt het geluk en zijn vrouw wil dat iemand haar wil.

Alles is Familie wordt net als Alles is Liefde geregisseerd door Joram Lürsen. Het scenario vloeit wederom uit de pen van Kim van Kooten. De rest van de sterrencast wordt aan het einde van de maand bekendgemaakt. Alles is Familie draait vanaf 22 november in de bioscopen.


Van Kooten naast Van Houten in Alles is Familie (Foto: Novum)